Image

Vastgoedonderhoud & facilitair beheer

Vastgoedonderhoud & facilitair beheer

Goed beheer voorkomt hogere kosten op langere termijn

Vanaf de eerste dag na oplevering wil je je kunnen focussen op de logistieke processen en je niet bezighouden met onderhoud van het gebouw of storingen aan installaties, toch? Het is ook ideaal om een vastgoedbeheerder te hebben: één aanspreekpunt voor storingen, reparaties en garantievragen.

Wil daarnaast facilitaire diensten zoals schoonmaak, beveiliging en catering uitbesteden? Laat je dan ontzorgen door dit hele pakket van vastgoedonderhoud en facilitair beheer uit handen te laten nemen.

Facilitair beheer

Als je hebt besloten om je facilitaire zaken zoals schoonmaak, beveiliging en catering uit te besteden, kunnen wij helpen de juiste partner te vinden. We hebben een groot internationaal netwerk en kunnen nationaal, maar ook binnen Europa de beste partij voor je selecteren, contracteren en afspraken vastleggen in een service level agreement.

Ook na de start van de geselecteerde partij voor facilitair beheer blijven wij betrokken om de gemaakte afspraken te monitoren en zijn we het aanspreekpunt bij vragen of escalaties.

Vastgoedonderhoud

We kunnen je ook helpen bij het onderhoud van gebouw(en) en installaties. We zorgen ervoor dat al het preventieve onderhoud wordt uitgevoerd en dat alle installaties goed blijven functioneren. Als er gebreken zijn, lossen we deze uiteraard snel voor je op door goede afspraken te maken met betrouwbare leveranciers.

Verder kunnen we zorg dragen voor alle periodieke keuringen en mogelijk wettelijke inspecties van bijvoorbeeld de sprinklerinstallatie of dakinspectie. We selecteren, contracteren en controleren de juiste partijen en fungeren als één aanspreekpunt voor alle vragen over het onderhoud van vastgoed en garanties.

Waarom vastgoedbeheer uitbesteden?

Vier redenen om te kiezen voor IDS Consultancy

Risico

We zorgen ervoor dat de (wettelijke) inspecties tijdig plaatsvinden, zodat je niet verrast wordt door boetes of zelfs het tijdelijk stilleggen van je operatie. Hierbij kun je denken aan inspecties van de sprinklerinstallatie en de brandveiligheid in en rondom het pand.

Kosten

Preventief onderhoud voorkomt hoge kosten op langere termijn en zorgt ervoor dat het gebouw en de installaties in goede conditie blijven. De NEN 2767 norm is voor ons hierbij het uitgangspunt.

Kennis

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met vastgoedbeheer. We hebben een Europees netwerk van betrouwbare leveranciers en een groot bestand met de prijzen in diverse landen. Wij kunnen voor jou een benchmark of tenderprocedure uitvoeren en je adviseren welke partij het beste aansluit aan jouw specifieke wensen en eisen.

Capaciteit

Heb je voldoende mensen en middelen in huis om het beheer zelf te doen? Wij beschikken over een groot netwerk met betrouwbare partijen die je kunnen helpen. Daarnaast hebben we de middelen om je inzicht te geven in de kwaliteit en kosten en sturen we bij indien nodig.