Image

Over ons

Image

Kurt van de Ven

Als eindverantwoordelijke staat Kurt garant voor de kwaliteit van het advies en de dienstverlening van IDS Consultancy. Daarnaast bewaart hij als ervaren Project Manager het overzicht om zo trajecten optimaal te laten slagen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in Supply Chain heeft hij een rijke ervaring, kennis en netwerk.

Image

Niels van Hooijdonk

Niels lost in zijn rol als Logistiek Consultant logistieke vraagstukken op en begeleidt logistieke bouwprojecten. Niels heeft hij bij diverse werkgevers ervaring opgedaan met het verbeteren en optimaliseren van grote logistieke projecten. Zijn aanpak is projectmatig, pragmatisch en resultaatgericht. Niels is betrokken en creatief in het bedenken van oplossingen en functioneert graag als ‘spin in het web’.

Image

Patrick Strauss

Patrick heeft meer dan 25 jaar ervaring in projectontwikkeling en bouwmanagement, voornamelijk op het gebied van logistiek vastgoed. Naast internationale werkervaring beschikt Patrick over ruime kennis en ervaring op het gebied van BREEAM en Cradle to Cradle projecten.